Boven Oosterdiep 35  |  9641JM Veendam  | Telefoon (0598) 630 658

Bel voor een afspraak (0598) 630 658

Gediplomeerd kapper en haarwerker

 

Een gediplomeerd kapper en haarwerker voldoet aan de geldende richtlijnen voor de kappersbranche. Uiteraard mag u van mij verwachten dat ik op ook de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van haar- en hoofdhuidbehandelingen door het regelmatig volgen van trainingen.

 

In mijn salon krijg ik meerdere malen cliënten met een haar- en hoofdhuidaandoening. Niet zo gek, want bijna een op de acht Nederlanders hebben langdurig of zelfs hun hele leven te maken met een huidaandoening.

 

Dermatologische kennis

Door de toename van het aantal haar- en hoofdhuidproblemen, is het van belang dat je als kapper  en haarwerker beschikt over voldoende dermatologische kennis. Naast medici, spelen we natuurlijk een belangrijke rol in het herkennen en het geven van voorlichting over huidaandoeningen.

 

Opgeleid

Dit alles was voor mij een belangrijke reden om de opleiding ‘Dermatologie voor Kappers en Haarwerkers’ van U-Consultancy te volgen. De lessen worden gegeven door dermatologen, waardoor ik ervan overtuigd was dat dit een professionele opleiding is met actuele informatie. Na het afronden van deze opleiding ben ik nog beter in staat het vak als kapper en haarwerker uit te oefenen en huidaandoeningen sneller te herkennen.

 

Ook kan ik mijn cliënten professioneel doorverwijzen naar een huisarts of dermatoloog. Een absolute meerwaarde, waarmee ik mij van mijn collegas uit de branche kan onderscheiden!