Boven Oosterdiep 35  |  9641JM Veendam  | Telefoon (0598) 630 658

Bel voor een afspraak (0598) 630 658

Haarverlies ...wat nu?

 

De oorzaken van haarverlies, geheel of gedeeltelijk, kunnen divers zijn, bijvoorbeeld: medicijngebruik of chemotherapie.

 

Een uitkomst bij (tijdelijk) haarverlies kan een pruik zijn. De grote angst van veel mensen die een pruik dragen is: ‘als het maar niet opvalt’. Dat is dan ook voor ons het belangrijkste.

 

• Bij ons kunt u terecht voor Intake-gesprekken

• Bij ons kunt u Haarwerken reserveren

• Wij verlenen de juiste nazorg

 

Wij zijn aangesloten bij de Geschillencommissie voor Consumentenzaken. Zo weet u zeker dat onze dienstverlening goed is geregeld.

 

De werkwijze

Het is van groot belang dat u zich vroeg mogelijk laat informeren over de mogelijkheden. Zo kunnen we uitgaan van uw natuurlijke haarkwaliteit, model en haarkleur. Het is daarbij prettig om iemand mee te nemen waar u vertrouwen in heeft.

 

Uiteraard ontvangen we u in een aparte ruimte zodat we alle gelegenheid hebben om alles goed en ongestoord door te kunnen spreken. Mocht het voor u niet mogelijk zijn om bij ons te komen, dan kunnen we u ook thuis bezoeken of in het ziekenhuis.

Vergoedingen

Over het algemeen worden pruiken door de ziektekostenverzekeraars voor een groot deel vergoed. Wij informeren u graag over de hoogte van de vergoeding. In alle gevallen is het wel raadzaam om eerst geheel vrijblijvend een afspraak te maken.