Boven Oosterdiep 35  |  9641JM Veendam  | Telefoon (0598) 630 658

Bel voor een afspraak (0598) 630 658

Haarverlies ...wat nu?

 

De oorzaken van haarverlies, geheel of gedeeltelijk, kunnen divers zijn, bijvoorbeeld: medicijngebruik of chemotherapie.

 

Een uitkomst bij (tijdelijk) haarverlies kan een pruik zijn. De grote angst van veel mensen die een pruik dragen is: ‘als het maar niet opvalt’. Dat is dan ook voor ons het belangrijkste.

 

  • Bij ons kunt u terecht voor Intake-gesprekken
  • Bij ons kunt u Haarwerken reserveren. Dit kan voor 3 tot 6 weken
  • Wij verlenen de juiste nazorg
  • Het eerste contact vind plaats binnen 5 werkdagen

Wij zijn aangesloten bij de Geschillencommissie voor Consumentenzaken. Zo weet u zeker dat onze dienstverlening goed is geregeld.

 

De werkwijze

Het is van groot belang dat u zich vroeg mogelijk laat informeren over de mogelijkheden. Zo kunnen we uitgaan van uw natuurlijke haarkwaliteit, model en haarkleur. Het is daarbij prettig om iemand mee te nemen waar u vertrouwen in heeft.

 

Uiteraard ontvangen we u in een aparte ruimte zodat we alle gelegenheid hebben om alles goed en ongestoord door te kunnen spreken. Mocht het voor u niet mogelijk zijn om bij ons te komen, dan kunnen we u ook thuis bezoeken of in het ziekenhuis.

Vergoedingen

Over het algemeen worden pruiken door de ziektekostenverzekeraars voor een groot deel vergoed. Wij informeren u graag over de hoogte van de vergoeding. In alle gevallen is het wel raadzaam om eerst geheel vrijblijvend een afspraak te maken.


Levertijd

U ontvangt een confectie haarwerk per direct of binnen 2 werkdagen.

Een haarwerk op maat wordt in 12 weken geleverd